Start | Logga in | Kontakta oss

Hyrporslin.nu på Facebook

Hyrporslin.nu

När måste jag boka senast?  Det går bra att boka när ni vill, men för att vara säker på att få det ni önskar så rekommenderar vi att ni bokar så tidigt som möjligt. Det går alltid att öka i mån av tillgång på en order. Minska eller avboka går att göra senast 2 dagar innan hyresdatum.

Jag tänkte hyra porslin till lördag, när ska jag hämta och lämna?  Vi har inte öppet lör/sön, så hämtning av porslin måste ske på fredag och lämning av gods på helgen då man kan sätta sakerna på vår lastbrygga eller på måndagen.

Hur länge hyr man för de priser som står på hemsidan?  Priset gäller 3 dygns hyra. Du har rätt att hämta en dag innan och lämna en dag efter festen, undantag är helger då du hyr över en längre period för samma pris.

Över helg så går det bra att hämta på torsdagen och returnera på måndagen.

Vad skulle det kosta att få hyrgodset levererat?  När vi räknar ut fraktpriset tar vi hänsyn till avståndet, hur mycket hyrgods det rör sig om och hur det ser ut på leveransplatsen " ev. hiss , trappor, bärsträcka" Ring gärna oss om ni vill ha ett ungefärligt fraktpris. Fraktpriserna som du ser på sidan är rikpriser och stämmer inte alltid, tex om vi behöver köra stor lastbil vid en stor order.

Jag ska få hyrgodset utkört av er, när betalar jag?  Privatpersoner betalar kontant eller med kort vid leverans eller hämtning. Företag, organisationer etc. faktureras efter sedvanlig kreditprövning.

Går era bord in i en kombi?  Ja, varje bord är ca 5 * 180 * 80 cm när det är hopfällt. Dock ej de runda borden.

Måste det vara diskat när man lämnar tillbaka?  Nej, vi diskar och rengör allt, men det är bra om porslin är avskrapat och glas tömda. Vi brukar säga såhär: Det ni inte vill ha i er bil, vill inte vi ha tillbaka!

Är era priser inklusive eller exklusive moms?  Alla priser på hemsidan är exklusive moms, när du lagt till det du vill hyra i varukorgen och klickat på "Gå till Kassan" så ser du priset inklusive moms. Du kan även ändra priset på förstasidan om du vill ha det inkl moms.


Har ni även catering? Vi kan förmedla catering, ring för mer info.

Jag vill hyra toaletter, tar ni hand om avföringen? Ja, vi har ett samarbete med BajaMaja AB och det löser vi som leverantör.

 

Något annat ni undrar över? Då kan ni antingen ringa på 044 - 12 09 09 eller maila oss på info@hyrporslin.nu.

Mer information angående att hyra finns på vår informationssida.

Sida från c4media.se