Start | Logga in | Kontakta oss

Hyrporslin.nu på Facebook

Hyrporslin.nu

 

 

Hyresvillkor

Priser:

Kund har rätt att hämta godset dagen innan användning alt enligt ÖK. Godset lämnas tillbaka dagen efter användning alt enligt ÖK. Om kund ska ha godset över en helg så gäller hyresperioden mellan fredag och måndag. I båda ovanstående fallen så debiteras kund endast en hyra. Om kund önska behålla godset så debiteras kund 15 % extra per hyresdag alt enligt ÖK. För flera dagars hyra begär prisuppgift. Diskning ingår alltid i hyrpriset. Förseningsavgift debiteras då kund ej returnerar på returdatum och debiteras då med 30% av hyressumman

Leveranspriserna:

Räknas ut vid varje lagd order. Priserna beror på hur mycket gods man hyr samt hur långt godset ska transporteras.  Fraktpriserna som du ser på sidan är rikpriser och stämmer inte alltid, tex om vi behöver köra stor lastbil vid en stor order.

Det är viktigt att rätt uppgifter fylls i på hemsidan. Om man inte har fyllt i rätt uppgifter (om man t ex har glömt att meddela att hiss saknas) så tillkommer kostnader då Hyrporslin.nu endast ger pris efter de uppgifter som kund har fyllt i.

Vi hävdar även rätten att öka fraktpriset då våra svenska regler inte tillåter oss att lasta så mycket, då meddelas kund om prisändring.

Kund måste se till att denne eller dennes ombud finns på plats vid leverans och returkörning. Om kunden inte finns på plats avtalad tid utgår full betalning för transporten. Om kunden är försenad tillkommer kostnader. Hyrporslin.nu levererar endast till adress och kund tar sedan hand om godset därifrån alt enligt ök. Då timkostnad tillkommer om kund vill ha hyrgodset in i lokal/hus/garage som innebär att det inte går enkelt att lasta av (350 kr per påbörjad timme).

Om kund vill ha godset utkört/hämtat/hämta eller lämna under helgdag tillkommer en "helg-jour" avgift på 500kr per order och person om det krävs, tex hämtning med bil eller liknande. I fraktpriset ingår aldrig denna avgift utan läggs på därefter.

Avbokning:

Avbokning skall ske 3 dagar innan utlämningsdatum annas sker nedan:

Avbokning 1 dag innan utlämningsdatum debiteras 50% av hyressumman.

Avbokning utlämningsdagen debiteras 75% av hyrsesumman.

Om ni önskar att öka beställningen, är det alltid ok i mån av tillgång.Om vi inte kan leverera rätt antal erbjuds en liknande artikel.

Minska eller avboka går att göra senast 3 dagar innan hyresdatum. Om miskning sker efter dag 3 så tillkommer en kostnad på varje produkt som avbokas på 25% (en fjärdedel av orginalpriset). Öka antal produkter på en order går att göra när som helst i mån av tillgång, om inget annat är Ö.K.

Betalning mot faktura / Kort:

Betalning mot faktura sker efter överenskommelse, 30 dagar netto. Ange korrekt fakturaadress, dvs. registrerat namn på företaget samt organisationsnummer. Betalning skall vara oss tillhanda senast på förfallodagen, därefter utgår dröjsmålsränta med 8% per månad, övriga kostnader, påminnelser o.dyl. betalas av hyrestagaren. Vi val av fakturabetalning tillkommer en faktura avgift på 40kr

Vi erbjuder betalning med kort då vi använder Izettle i alla våra bilar.

Försenad retur:

Om hyrgods ej returnerats på avtalad tid debiteras 30% av hyressumman löpande tills dess att hyrgodset är returnerat. Eller att kund har godkänt förlust av hyrgods då kund faktureras inköpspriset + 25% för hantering. Kund har en karensdag att returnera eller meddela orsak efter att vi har meddelat att vi saknar produkter.

Kundens ansvarsområde:

Vi ansvarar EJ för våra produkter när kund transporterar / lastar eller använder produkterna, allt som förstörs kommer att efterfaktureras inköpspris + 25%

Om kund ej är nöjd med produkterna måste detta meddelas INNAN anvädning, gärna i form av bilder och antal skadade produkter till vår email (info@hyrporslin.nu) om man inte önskar att betala detta. Eller vill att vi skall ersätta produkter innan tillställningen.

Vi reserverar oss för en viss efterputs på vårat största vinglas 31cl samt 42cl.

Onormala förhållande:

Vid onormalt använt hyrgods så som spikning, häftning, klistermärke, smuts m.m

Så debiteras kund 350kr per påbörjad timme för att återställa våra produkter till ett skick som går att hyra ut igen.

Alla priser som anges på sidan är exkl. moms!

Sida från c4media.se